Welkom bij Kaatje & Co

Bij Kaatje & Co draait alles om het creëren van betekenisvolle momenten, vooral tijdens de feestdagen. We zijn er trots op om een ​​zorgvuldige totale collectie op maat gemaakte kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en relatiegeschenken aan te bieden, zodat u uw speciale gelegenheden en relaties op een unieke en gedenkwaardige manier kunt vieren.

Wij willen u helpen bij het vinden van het perfecte geschenk en u de vrijheid geven om uw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Of het nu gaat om het verrassen van vrienden en familie, het waarderen van uw collega’s, of het versterken van zakelijke relaties, wij staan ​​voor u klaar om te zorgen voor een eindeloze ervaring.

Bij Kaatje & Co begrijpen wij dat individualiteit telt. Daarom bieden we op maat gemaakte beloning die passen bij uw smaak en boodschap. U kunt kiezen uit een brede selectie hoogwaardige producten en wij zorgen ervoor dat uw geschenk perfect aansluit bij wat u in gedachten heeft.

Relatiegeschenken

Een bijzonder lekker eindejaarsgeschenk bestellen? Wij luisteren graag naar uw wensen om een geschenk op maat samen te stellen!

Kerstgeschenken

Bent u nog op zoek naar leuke en lekkere eindejaarsgeschenken? Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.

Thuiswerkpakketten

Geef uw medewerker wat extra comfort om heerlijk thuis te werken een lekker thee, koffie of chocolade thuiswerk pakket!

 

Lunchroom, chocolade, koffie, thee, en ijs
Phone: 030 60 18 440
3401 CT IJsselstein
Utrechtsestraat 57