In de winkel van Kaatje & Co tref je de allerlekkerste chocolade, ruim 80 soorten thee, allerlei soorten koffie en vers huisgemaakt schepijs in het seizoen.

Bonbons & Truffels

Het assortiment bonbons & truffels van Kaatje & Co word geleverd door Geruba. Deze kunnen het beste omschreven worden als stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren ze kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel.

Thee is HIP!

Dat het drinken van thee hip is dat weten wij bij Kaatje & Co maar al te goed. Het huidige thee assortiment van ruim 80 verschillende soorten thee speelt in op de hedendaagse trend.

Koffie

Het geheim van de kwaliteit van de Mocca d’Or koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. Mêleren is vakwerk, gebaseerd op jarenlange ervaring. Koffie krijgt haar kleur door verhitting en Mocca d’Or koffie wordt extra langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd volgens het unieke SlowRoast brandprocedé. De bonen worden gewenteld in een gesloten trommel, terwijl deze wordt verhit. Op het moment dat het koffiearoma vrij komt, moet het branden worden gestopt. De smaak van de koffie wordt hierdoor in belangrijke mate bepaald. Na koeling is de koffie klaar om van te genieten.

Lunchroom, chocolade, koffie, thee, en ijs
Phone: 030 60 18 440
3401 CT IJsselstein
Utrechtsestraat 57